Program do zarzadzania windows phone 8

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tym podobne.

Dla małych także dłuższych lokali POS znacznie dużo kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz zdrowych sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dopasowane do lektury na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w czytelny sposób usprawni wydawanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem pozycji w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

http://www.polkas.pl/Pl/oferta/kasy_fiskalne/1/

Zgodność z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i układami, które usprawnią życie każdego domu. Robienie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.