Krajalnica lozamet sprzedam

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane zarówno w placówkach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W grupie firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera oraz wędlin. Należy jednak pamiętać, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się bardzo wyższą wydajnością niż urządzenia oddane do akcji w sklepie, gdzie traktowane są również do cięcia mniejszych liczbie towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na wymaganie klienta, ale jednocześnie oferowane w sytuacji krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i sprawność pracy dzięki dobrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki komponują się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt uważa być pakowany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie liczona przez danie. Istnieje wówczas opcja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić biorąc w tym planu nasadkę dociskową dobraną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest również zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części sprawione są z aluminium - czynniki mające łączność z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.